siteden baktım
rahatça 10 saniyede 35 defa mürid diyebilirsiniz. dilinizi zorlamadan hızlı hızlı.
serdarbekt yazdı:Merhaba arkadaşlar. Siteye Dejavu arkadaşımızın açtığı konuyu okuyunca üye oldum. öncelikle insanoğlunun bilmediği çok şey olduğunu ve bunları tarih boyunca ya saklandığını ya da iletilemediğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle doğa üstü gibi görünen olaylar aslında hep vardı...
Benim sorularım;
-Ben gelişigüzel bir şekilde mürid kelimesini tekrar ediyorum,tahminimce 3600 dan fazla ki bunu forumda yazıları okurken ve ya tv izlerken içimden geçiriyorum. Kelimeyi yalnız veya başka bir iş yaparken içimizden söylesek bi farklılık olurmu? Mesela bahsettiğim gibi kitap okurken...
-İkincisi ve açıkcası en çok merak ettiğim;neler oluyor bu süreç sononda. Nasıl kolaylıklar ve ya olaylar gerçekleşiyor. Bu konuda özellikle arkadaşlarım açıklama yaparlarsa sevinirim.
-son olarak yanlış okumadıysam 2007 de konu açılmış ama hala sonraki aşamalar söylenmedi. Yok mu yani,sadece mürid konunun tamamı mı? asıl ve en önemli kelime Mürid'mi?
Saygılarımla...
Eskidenkalan yazdı:serdarbekt yazdı:Merhaba arkadaşlar. Siteye Dejavu arkadaşımızın açtığı konuyu okuyunca üye oldum. öncelikle insanoğlunun bilmediği çok şey olduğunu ve bunları tarih boyunca ya saklandığını ya da iletilemediğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle doğa üstü gibi görünen olaylar aslında hep vardı...
Benim sorularım;
-Ben gelişigüzel bir şekilde mürid kelimesini tekrar ediyorum,tahminimce 3600 dan fazla ki bunu forumda yazıları okurken ve ya tv izlerken içimden geçiriyorum. Kelimeyi yalnız veya başka bir iş yaparken içimizden söylesek bi farklılık olurmu? Mesela bahsettiğim gibi kitap okurken...
-İkincisi ve açıkcası en çok merak ettiğim;neler oluyor bu süreç sononda. Nasıl kolaylıklar ve ya olaylar gerçekleşiyor. Bu konuda özellikle arkadaşlarım açıklama yaparlarsa sevinirim.
-son olarak yanlış okumadıysam 2007 de konu açılmış ama hala sonraki aşamalar söylenmedi. Yok mu yani,sadece mürid konunun tamamı mı? asıl ve en önemli kelime Mürid'mi?
Saygılarımla...
dostum içinden değil de biraz zahmet edip dışından söyleyeceksin ayrıyeten san bu cevabı vereyim dedim
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir