Türkiye' nin Beyin Gücü Platformu | Telepati | Kaşık Bükme ve Diğerleri.. • Başlık görüntüleniyor - .:: Kelimelerin Gücü ::. DeJavu Özel
Türkiye' nin Beyin Gücü Platformu | Telepati | Kaşık Bükme ve Diğerleri..

"Psişik Güçleri Geliştirme" Özel Amaçlı Tek Platform

İçeriğe geç

.:: Kelimelerin Gücü ::. DeJavu Özel

Re: .:: Kelimelerin Gücü ::. DeJavu Özel

Mesajgönderen Burak AYDIN tarih Sal Tem 22, 2008 4:34 am

siteden baktım

rahatça 10 saniyede 35 defa mürid diyebilirsiniz. dilinizi zorlamadan hızlı hızlı.
Mıknatısta başka cisimleri çekme kuvvetini veren Allah, insanlara da bu türden bazı kabiliyetleri vermiş olabilir. Bunlarda hem sahibi için hem de görenler için bir imtihan vesilesi olabilir. Bu tür harikaları insanlara mal ederek, adeta bir ilahî güç gösterisi gibi algılamalar elbette bir şirktir. Fakat her şeyi bir sebep olarak görüp asıl kaynağı Allah olarak düşünenler için bir sakınca yoktur.. (www.sorularlaislamiyet.com)
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN
Site Yöneticisi

Psişik güç: Telekinezi, Reiki
Msn adresi: mehmetoglu2006@hotmail.com
Tebge'li: Evet
Blog/Web: www.mehmetoglu.org

Mesajgönderen serdarbekt tarih Çrş Ara 30, 2009 4:44 pm

Merhaba arkadaşlar. Siteye Dejavu arkadaşımızın açtığı konuyu okuyunca üye oldum. öncelikle insanoğlunun bilmediği çok şey olduğunu ve bunları tarih boyunca ya saklandığını ya da iletilemediğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle doğa üstü gibi görünen olaylar aslında hep vardı...
Benim sorularım;
-Ben gelişigüzel bir şekilde mürid kelimesini tekrar ediyorum,tahminimce 3600 dan fazla ki bunu forumda yazıları okurken ve ya tv izlerken içimden geçiriyorum. Kelimeyi yalnız veya başka bir iş yaparken içimizden söylesek bi farklılık olurmu? Mesela bahsettiğim gibi kitap okurken...
-İkincisi ve açıkcası en çok merak ettiğim;neler oluyor bu süreç sononda. Nasıl kolaylıklar ve ya olaylar gerçekleşiyor. Bu konuda özellikle arkadaşlarım açıklama yaparlarsa sevinirim.
-son olarak yanlış okumadıysam 2007 de konu açılmış ama hala sonraki aşamalar söylenmedi. Yok mu yani,sadece mürid konunun tamamı mı? asıl ve en önemli kelime Mürid'mi?

Saygılarımla...
serdarbekt

Msn adresi: Paylaşmadı

Mesajgönderen Eskidenkalan tarih Çrş Şub 03, 2010 5:01 pm

Evet Dejavu genellikle bu seslerin majik yasası veya daha farklı şeyler olarak açıklanıyor anlattığın tümüyle bugünkü anlamıyla bilimsel yönden oldukça açıklayıcı bir anlatım ve surelerin de özelliğini bu yönden de anlatmış oldun :)
Sana bir şiey diyeceğim güçleri öğrenmeden önce güçlerin öğrettiği şeye git
Eskidenkalan

Mesajgönderen Eskidenkalan tarih Çrş Şub 03, 2010 5:05 pm

serdarbekt yazdı:Merhaba arkadaşlar. Siteye Dejavu arkadaşımızın açtığı konuyu okuyunca üye oldum. öncelikle insanoğlunun bilmediği çok şey olduğunu ve bunları tarih boyunca ya saklandığını ya da iletilemediğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle doğa üstü gibi görünen olaylar aslında hep vardı...
Benim sorularım;
-Ben gelişigüzel bir şekilde mürid kelimesini tekrar ediyorum,tahminimce 3600 dan fazla ki bunu forumda yazıları okurken ve ya tv izlerken içimden geçiriyorum. Kelimeyi yalnız veya başka bir iş yaparken içimizden söylesek bi farklılık olurmu? Mesela bahsettiğim gibi kitap okurken...
-İkincisi ve açıkcası en çok merak ettiğim;neler oluyor bu süreç sononda. Nasıl kolaylıklar ve ya olaylar gerçekleşiyor. Bu konuda özellikle arkadaşlarım açıklama yaparlarsa sevinirim.
-son olarak yanlış okumadıysam 2007 de konu açılmış ama hala sonraki aşamalar söylenmedi. Yok mu yani,sadece mürid konunun tamamı mı? asıl ve en önemli kelime Mürid'mi?

Saygılarımla...

dostum içinden değil de biraz zahmet edip dışından söyleyeceksin ayrıyeten san bu cevabı vereyim dedim
Sana bir şiey diyeceğim güçleri öğrenmeden önce güçlerin öğrettiği şeye git
Eskidenkalan

Mesajgönderen serdarbekt tarih Cmt Şub 06, 2010 12:19 am

Eskidenkalan yazdı:
serdarbekt yazdı:Merhaba arkadaşlar. Siteye Dejavu arkadaşımızın açtığı konuyu okuyunca üye oldum. öncelikle insanoğlunun bilmediği çok şey olduğunu ve bunları tarih boyunca ya saklandığını ya da iletilemediğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle doğa üstü gibi görünen olaylar aslında hep vardı...
Benim sorularım;

Saygılarımla...

dostum içinden değil de biraz zahmet edip dışından söyleyeceksin ayrıyeten san bu cevabı vereyim dedim

ilgine teşekkür arkadaşım
serdarbekt

Mesajgönderen Fibula7 tarih Çrş May 26, 2010 10:30 pm

Merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Elimden geldiğince ilgimi çeken konulardaki bütün mesajları okuyorum.Bu konu hakkındaki mesajları da okudum ama konu açılalı 3 yıl olmuş yeni kelimeler paylaşılmamış.Önümüzdeki günlerde ''mürid'' ve ''nur'' kelimelerini tekrar etmeye başlayacağım.Bu kelimeleri tekrarlayıp faydasını görenler hangi alanlarda faydasını görüyorlar acaba ? Teşekkürler.
Fibula7

Tebge'li: Evet

Önceki

Dön ENERJİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir