Merhaba Beyingucu Ailesi,
Her geçen gün genişleyip büyüdğümüzün farkındayız..
Artık yerelden çıkıp globelleşmenin evresine giriyoruz...
Bu günlerde sizlerinde desteği ile bi yazı dizisine başlamaya karar verdim birçok konuda sizlere bilgi vermeye çalışıcağım,eğer faydalı olursam ne mutlu bana...
Şimdi aura nedir ne değildir diye uzunca anlatmaya gerek duymadım zaten parapsikolojiye giren insanların 1. haftasında auranın ne olduğu hemen hemen anladıklarının düşünüyorum..
1-)İlk olarak tabikide nereye oturacağımıza karar verelim bu aslında biraz özneldir kişiye göre değişebilir..
Ama tercihim deniz kıyısı veya nehir yanıda olabilir.İmkanınız yoksa hava değişimi rahatça olan bir yer olabilir.
2-)Oturuşumuz lotus pozisyonunda olması dahada iyidir fakat çeşitli sebeplerle yapmayanlar varsa bağdaş kursunlar..
3-)Omurganızın dik durmasına özen gösteriniz bu chakralarınız üst üste gelmesini sağlayacaktır..
4-)Kesinlikle bir yere uzanıp yatmayın uygun olduğunu düşünmüyorum...
Hazırlık evresi bitti:)
Şimdi sırasıyla
[color=#00FFFF]Derin Derin nefesler alın yavaş yavaş gidip gelen nefesler..[/color]
[color=#40FFFF]Her gelişinde içinize huzur ve mutluluk doldurmakta[/color]
[color=#80FFFF]Kafanızdaki düşüncelerinizi boşaltmak için uğraşmayın sadece nefesinize ve sessizliğe odaklanın bu size yardımcı olacaktır
[/color]
[color=#BFFFFF]10 Sn boyunca bir nefes ritmine giriş yapın..[/color]
[color=#FFFFBF]Ve bununla birlikte gevşemeye başladığınızı farkedin..
Bütün kaslarınız gevşesin...[/color]
[color=#0080FF]Her nefes alışınızda etrafınızdaki bütün iyi olan duyguların düşüncelerin sizi iyileştirdiğini fark edin..[/color]
[color=#4080FF]Bir mıknatıs gibi..[/color]
[color=#80BFFF]Sizi saran bu enerjinin rengini siz belirleyi altın sarısı..Gerçek beyaz tercihimdir..[/color]
[color=#8080FF]Evrenden gelen Pozitif enerji huzmesini vücudunuzu delip geçtiğini hissedin[/color]
[color=#BF80FF]Çevrenizde dönüp duran enerji dalgasını hissedin ve onun tatlı sıcaklığını ve hafif esintisini hissedin.[/color]
[color=#00BFFF]Gittikçe güçlenmekte ve sizi sarmakta nefesinizden burnunuzdan içeriye girmektedir..[/color]
[color=#40BFFF]Tüm damarlarınız pozitif enerinin kışkırtcı etkisiyle bırakın dolsun..[/color]
[color=#80BFFF]
Işık bir kelebeğin kozasından çıkmış gibi sizi sardığını düşünün..[/color]
[color=#80BFFF]Sadece olumlu düşünceleriniz beyninizden geçiyor..[/color]
[color=#BFBFFF]İçinizden ışığa seslenin onu çağırın çevrenizde her esintide onu aklınıza getirin..[/color]
[color=#BFBFFF]Ona ve Rabbinize teşekkür edin...[/color]
[color=#BFBFFF]Sürekli olarak sizi koruyacağanızı bilin..[/color]
[color=#FFBFFF]
Sizi bırakmamasını isteyin bağlarınızı güçlendirin..
[/color]
[color=#FFFF00]Bunu yaparken ben hafif bir müzik dinlemekteyim sizede öneririm buyrun arkadaşlar..
İç sızısı.Mp3
http://rapidshare.com/files/126055649/_ ... _.rar.html
Snow.mp3
http://rapidshare.com/files/126055987/Snow.rar.html
Yorum ve Önerileriniz bekliyorum Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
iyi günler..
Işığınız bol olsun....[/color][/b][/color]