Türkiye' nin Beyin Gücü Platformu | Telepati | Kaşık Bükme ve Diğerleri.. • Başlık görüntüleniyor - Mucize II-Parapsikoleji yeteneklere sahip bir adamın hayatı
Türkiye' nin Beyin Gücü Platformu | Telepati | Kaşık Bükme ve Diğerleri..

"Psişik Güçleri Geliştirme" Özel Amaçlı Tek Platform

İçeriğe geç

Mucize II-Parapsikoleji yeteneklere sahip bir adamın hayatı

Mucize II-Parapsikoleji yeteneklere sahip bir adamın hayatı

Mesajgönderen berkay3f3 tarih Cum Oca 16, 2009 6:32 pm

Filmi izliyeli bi 1 ay oluyor.Ogün açıcaktım konuyu fakat unutmusum.Ancak yeni hatırlayabildim.2 olduguna göre bi seri halinde sanırım ama ben sadece bu kesimini izledim.Konu olarak tam geniş anlatamicam cünkü başında yetişemedim.Ama genel olarak kahramanımız 30-35 arası bi adam.Kendisinin beyni anormal derecede çalışıyor.Kırılması dünyada imkansız olan şifreleri inanılmicak bi sürede kırıyor.(bilgisayarda yetenekli deil aslında)Fakat kendisi cok buyuk baş ağrıları çekiyor.Beyninde bi tür timör bulundugu anlasılıyor.Tümör bu hızla buyurse 2 ay da ölucegı eğer hastaneye yatarsa bu dönemın 4 ay daha uzayabileceği söyleniyor.Bu sırada bi şirket onun bu şifreyi nasıl kırdıgını anlamak için onu test ederseler tedavide edicekleri adına annesine senet imzalatıyolar.Bunu öğrenen adamda testlerden sonra kacıyo(bu sahnede cisimleri beyin gücüyle hareket ettiriyo) işte baska bi yerde bi tür tv tamırcısınde calısmaya baslıyor.İşte olağan dışı şeylerde başarıyor burada.Gözlerini bile kıpırdatamayan bi çocuğun normal haline dönmesini saglıyor.(bu sırada çocuk ta gelişiyor ve üniversite dönemlerınde okunabılecek agır kıtapları ezberlemiş oldugunu görüyo adam onun önceden) Sonra annesinin öldüğünü görüyor bi trans hali gibi bi durumda.Ve böyle devam ediyor film.Bence kesinlikle izlemelisiniz gayet güzel bi film bu arada beynindeki tüör duruyor ve gitgide küçülüyor.(Filmin basında kesilen elini bi anda iğleştirmişti.)Telaffuz hataları için üzgünüm...(Bide kahranımız bi kaza sonucu kazanıyor büyük ihtimalle bu yeteneği,fakat çevresinden dışlanıyor...)

saygılarımla...
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni cansız tutsak edemez. Harriet Tubman
Başarmak mı istiyorsun?Abartmayı bırak.Sadece kendini ilerletmeye bak.Berkay3f3 :)
Kullanıcı avatarı
berkay3f3

Psişik güç: Önsezi-Tai Chi-Chi Çalışmaları-İnisiasyon
Msn adresi: Kişinin Yaşadığı Rahatsızlık Nedeniyle Kaldırıldı...
Tebge'li: Hayır

Re: Mucize II-Parapsikoleji yeteneklere sahip bir adamın hayatı

Mesajgönderen Burak AYDIN tarih Cmt Oca 17, 2009 1:06 pm

Mıknatısta başka cisimleri çekme kuvvetini veren Allah, insanlara da bu türden bazı kabiliyetleri vermiş olabilir. Bunlarda hem sahibi için hem de görenler için bir imtihan vesilesi olabilir. Bu tür harikaları insanlara mal ederek, adeta bir ilahî güç gösterisi gibi algılamalar elbette bir şirktir. Fakat her şeyi bir sebep olarak görüp asıl kaynağı Allah olarak düşünenler için bir sakınca yoktur.. (www.sorularlaislamiyet.com)
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN
Site Yöneticisi

Psişik güç: Telekinezi, Reiki
Msn adresi: mehmetoglu2006@hotmail.com
Tebge'li: Evet
Blog/Web: www.mehmetoglu.org

Dön PARANORMAL FİLM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir