Türkiye' nin Beyin Gücü Platformu | Telepati | Kaşık Bükme ve Diğerleri.. • Başlık görüntüleniyor - somut delil varmı?
Türkiye' nin Beyin Gücü Platformu | Telepati | Kaşık Bükme ve Diğerleri..

"Psişik Güçleri Geliştirme" Özel Amaçlı Tek Platform

İçeriğe geç

somut delil varmı?

Bu forum sitemize yeni katılan veya ezelden şüpheci olanların soruları & paylaşımları için açılmıştır.
Forum kuralları
* Şüphecilere özel başlıklar açmayınız!.. Onların başlıklarını, sorularını takip ediniz ve cevap yazınız.

* Seviyeli konuşmaların dışına çıkmayınız!..

somut delil varmı?

Mesajgönderen orhangencebay tarih Sal Ara 22, 2009 8:16 pm

Merhaba arkadaşlar, ben özgür bu gün üye oldum. üyelikte asıl adım karakter sorununda kabul edemeyince aklıma gelen ilk adı aldım, gerçek orhan gencebay değilim yani ;)
merak ettiğim bir soru vardı şu iğne üstünde kağıt döndürme olayıyla alakalı sizin dilinizde telekineziydi galiba.
bunu ilk denememde olmadıysada ikincide dönmeye başladı ama hep aynı yöne saat dönüşünün tersine, belli aralıklarla denedim hepsinde döndü hatta şuan elimi kağıdın yanına koymam dahi yetiyor.
fıldır fıldır dönmesine rağmen yinede şüphelendim, odadaki ufak bir hava akımından, nefesimden veya elimi yanına koyunca sıcaklık farkından... bildiginiz gibi sıcak hava her zaman yükselir havada yukarı doğru yükselirken dönerek yükselir ( doğada bazı kuşlar hava akımını kullanarak yükseldiğine şahit olmuşsunuzdur)
bunları dikkate alarak kağıdın üstüne cam kavanoz koydum, hiç dönmedi.
forum üyelerinden kapalı alanda kağıdı döndürebilen var mı acaba, yoksa herkes üstü açıkmı yapıyor.

youtubeden bu gün bir çok videoya baktım telekinezi... başkasının düşüncesini okuyup söyleyenler... kırık bir kaşık sapını sağlam kaşığa dayayarak eğiyorum diyenler... hepsinin hileleri rahatlıkla anlaşılıyor. örnek videoda verebilirseniz çok sevineceğim. iyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
orhangencebay

Psişik güç: içince uçuyor
Msn adresi: Paylaşmadı
Tebge'li: Hayır
Blog/Web: http://www.fotoarabesk.com

Re: somut delil varmı?

Mesajgönderen mami_mami tarih Çrş Ara 23, 2009 12:04 am

Öncelikle hoşgeldin aramıza diyorum ve sorunlarına daha doğrusu şüphelerine cevap bulmanda sana yardım etmeye çalışacağım tabi ki elimden geldiğince. Kardeş bak ilk olarak demişsin ki ''Elimi psi-wheelin yanına koyduğumda saat yönünün tersine dönüyor.'' Bu olayın aynısı bende de oluyor yani çoğu kişide bu böyledir aslında bunun sebebi ne hava akımıdır ne de psikokinezidir. Bu insanın manyetik alanına bağlı bir etkidir. Mesela sen sağ elini kullanıyorsun bunu ben çarkın ne tarafa döndüğünü kullanarak tahmin ettim ki bu %99 doğrudur. Ancak psikokinezi daha çok olanaksız gözüyle bakılarak yargılanan ve yorumlanan olaylar dizisidir. Mesela kaşığı bükme, cisimleri hareket ettirme gibi. Eğer sen psikokinetik bir etki alanına sahip olduğunu düşünürsen ve şüphelerini kırmak için hergün sürekli egzersiz yaparsan bu olayları sende kısa veya uzun bir zaman sonra gerçekleştirebilirsin.
Birde kabın içinde döndüremedim diyorsun. Benim daha dün bu saatlerde yazdığım bir yazı vardı özet olarak o yazıda inançlı olduğumuzda bunu yapabileceğimizden bahsetmiştim. Eğer sende çalışır ve kendine güvenip, inanırsan bunları gerçekleştirebilirsin. Bunu yapan birisi var mı diye de sormuşsun evet var bu yazıyı yazan şahış bunu yaptı yani ben. Hatta videolarım da var ve bir web adresi kurmuş arkadaşlar orada da görünce bu videoyu sevindim ama bu seni tatmin edebilecek bir video değil. Kamera tam olarak heryeri çekemediği için şüpheciler bunu kabul görmeyecektir.
Paylaşım sitelerinde hepimizin de bildiği gibi çok alaycı veya ilizyonist videolar var bunlardan biz de hoşnut olmuyoruz çünkü bizim hergün daha az üye kazanmamıza veya üyelerin inançlarının yok olmalarına veya bu konularda başarılı olabilecek insanların hayal kırıklığı geçirmelerine sebep oluyor.
''Bu olayların somut delilleri var mıdır?'' Bunun cevabını ben buraya yazmayacağım sana bir kitap öncereceğim şuan okuyorum bu kitabı ve bitiremedim ama yine de önerebiliyorum ki bu kadar iyi bir kitap; Bilinmeyen Gücümüz (parapsikolojik olayların bilimsel kanıtları).
Kitaptan bazı bölümlerinden biraz bahsedeyim. Bir bölümde diyorki; Eleştirmenler veya deneyciler bu etkileri gözlemlediklerinde bunlara inanmadıkları için şans faktörünün bunları tetiklediğini söylerler. Ama diğer bilim dallarında ki gibi şans faktörü %5 olarak baz alınır yani bir insan 100 kere yazı tura atarsa en fazla 50ye 50 yazı tura oranları olmalıdır. Bu en fazla istatiksel olarak %5 olarak bir taraf oynatılır ve %55(daha doğrusu %52,5 ancak işi sağlamlaştırmak gerekiyor) yazı gelir. Bir insan 100 atışta 65 yaparsa bu şans faktörüne bağlı değildir.Ama şüpheciler bunun şansa bağlı olduğunu söylerler.
Başka bir bölümde ise; Parapsikolojik deneylerin hepsi baz alındığında %65(ya %65 yada %73 tü) başarı oranı sağlanmaktadır ancak buna tam olarak güvenemeyiz. Olumsuz sonuçlar doğuran deneylerin gizlenmediğini veya yayımlanmadığını bilemeyiz. Ancak bildiklerimiz gösteriyor ki bütün çalışmaların istatiği göz önünde bulundurulduğunda parapsikoloji kabul edilmesi gerekirken dışlanır. Ama elektrondan 2500 kat daha küçük olan(Elektron protondan hatırladığım kadarıyla yaklaşık 3000 kat hafifir, elektrondan da yaklaşık bir bu kadar hafif olan bir parçacık varmış adını hatırlayamadım) bir parçacık 100.000 defa test edilmiş ve yalnızca bunun 2 tanesi başarılı olunduğu halde bu parçacık kabul görmüştür. Burada şans %5 olarak alındığında 10/1'i 100.000 defa çarparsak çıkan şocuç deneyin güvenilirliğidir ki bu çok düşük bir şeydir. Ama parapsikolojiye aynı şeyi uyguladığımızda sonuç %95 güvenilirlikle %65lik bir başarıdır.
Kullanıcı avatarı
mami_mami

Psişik güç: psikokinezi
Msn adresi: muhammed.uzel@hotmail.com

Mesajgönderen mami_mami tarih Çrş Ara 23, 2009 12:06 am

http://telekinezi.org/topic573.html
bu adrestende yalıtımlı psi-wheel çalışmasını görebilirsin. Ne hava akımı var ne mıknatısla alakası var ne de başka birşeyle...
Kullanıcı avatarı
mami_mami

Mesajgönderen orhangencebay tarih Çrş Ara 23, 2009 10:56 am

kitabı bulup okumaya çalışacağım, bilgiler için çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
orhangencebay

Psişik güç: içince uçuyor
Msn adresi: Paylaşmadı
Blog/Web: http://www.fotoarabesk.com

Mesajgönderen mami_mami tarih Cmt Ara 26, 2009 11:07 am

Kardeş kitabı hermes.com diye bir internet sitesi var oradan online sipariş ve kapıda ödeme ile alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
mami_mami

Mesajgönderen hannibal tarih Çrş Mar 03, 2010 8:54 pm

Kullanıcı avatarı
hannibal

Msn adresi: hann1baL@w.cn

Dön Şüpheciler

Kimler çevrimiçi